Bartels, Eric - Mens / het geheim van het zijn

Schrijver:
Titel: Mens / het geheim van het zijn
ISBN: 9789022993019
Taal: Nederlands
Uitgever: Lev.
Bijzonderheden: 2008, 507pp, GebondenGoede staat, lichte gebruikssporen. De omslag heeft wat sporen, het boek daaronder ziet er netjes uit.
Prijs: € 8,88
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit is een unieke heruitgave van de bestseller uit 2008: MENS - het geheim van het zijn.

De mens is geen verzameling individuele handelingen, net zomin als de mensheid een verzameling individuele mensen is. Een mensenleven is geen optelsom van dagelijks gedrag, net zomin als de menselijke geschiedenis een optelsom van menselijke geschiedenissen is. Mensen en mensheid gehoorzamen aan systemische wetten die ons dagelijkse observatievermogen te boven gaan. Dit boek beschrijft die systemische wetten en laat ons zien dat de mensheid op een radicaal kantelpunt in de geschiedenis staat.

Auteur Eric Bartels ontvouwt in Mens - Het geheim van het zijn een uiterst prikkelende en optimistische visie. Hij beschrijft welke krachten de menselijke geschiedenis voortstuwen en dat het Westerse beschavingsmodel het enige model is dat de mens tot ultiem persoonlijk geluk en verlichting zal brengen. U zult door het lezen van dit boek sterk gestimuleerd worden na te denken over uw eigen leven en uw opvattingen over de wereld om u heen. U zult een geheel nieuw perspectief ontwikkelen en met meer plezier en bewustzijn invulling geven aan uw leven.

"Het boek van Eric Bartels is provocerend en uitdagend, maar zeer goed onderbouwd. Het zet je absoluut aan het denken en daar gaat het natuurlijk ook om. Iedereen weet dat ik van onafhankelijke geesten en provocateurs hou. Nou, Bartels is dat zéker!" Jort Kelder

"U ontwikkelt in MENS een interessante visie die te denken geeft en die ik ongetwijfeld de komende tijd zal toetsen...Nogmaals dank voor uw stimulerende gedachten." Piet Hein Donner, vicepresident van de Raad van State.
Verder lezen

Woordenbrei uit Velp

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bartels, Eric - Mens / het geheim van het zijn

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Woordenbrei

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Woordenbrei
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Woordenbrei een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Woordenbrei vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Woordenbrei kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.