Hoof, Bertine van en Rob Blomme (red.) - Wijsheid in bedrijf. D

Schrijver:
Titel: Wijsheid in bedrijf. De betekenis van wijsheidtradities voor de managementpraktijk.
ISBN: 9789023251446
Taal: Nederlands
Uitgever: Koninklijke Van Gorcum, Assen
Bijzonderheden: Paperback, 2013, 130 blz.
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Wijsheid in bedrijf" legt met de verhalen uit de wijsheidstradities nieuwe verbindingen naar de huidige managementpraktijk. Het boek geeft antwoorden op belangrijke vraagstukken van deze tijd: hoe kun je (samen) meer doen met minder? De eeuwenoude wijsheid blijkt verrassend actueel te zijn in de context van de vraagstukken van nu rondom innovatie, duurzaamheid en verbindend leiderschap.
De wijsheidtradities die u in dit boek aantreft, zoals het Hindoeïsme, Christendom, Humanisme, Jodendom, Boeddhisme, Confucianisme en het Soefisme, hebben de tand des tijds doorstaan en zich steeds weten te voegen naar de taal van de mensen in hun tijd en cultuur. Wat deze tradities gemeen hebben zijn de verhalen vol wijsheid, ondernemerschap en levenskunst op vele terreinen van het leven. De tradities, mits ontdaan van dogma's en leefregels bieden nog steeds een sterke morele oriëntatie op waarden die verbindend zijn en leiden tot constructieve, duurzame en daarmee ook wijze besluiten.
De auteurs zijn gezaghebbend in het veld van onderwijs, het bedrijfsleven, de wetenschap, de zakelijke dienstverlening of de geloofsgemeenschap. Met dit boek willen zij de manager, bestuurder, professional of ondernemer inspireren bij het uitoefenen van hun maatschappelijke rol en bij het nemen van 'wijze' besluiten.
Geven we de materiële output steeds voorrang in de besluitvorming of zijn er andere zaken die uiteindelijk tot meer rendement leiden? Wat is wijsheid?
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hoof, Bertine van en Rob Blomme (red.) - Wijsheid in bedrijf. De betekenis van wijsheidtradities voor de managementpraktijk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.