Wenner, Jann S. - Lennon / Ongecensureerd

Schrijver:
Titel: Lennon / Ongecensureerd
ISBN: 9789027433411
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheden: 2003, 167pp, paperback in prima staat. Het boek kan door de brievenbus. Met evt. nog een vergelijkbaar boek erbij
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De volledige tekst van de interviews in Rolling Stone, opgetekend in 1970, en voor het eerst integraal gepubliceerd. Dit is het verhaal van John Lennon zelf, niet het verhaal dat door drie ex-collega's en door Yoko Ono in de Beatles Anthology is samengesteld.

Met de eerlijkheid en de ijzige humor die hem kenmerken, praat John Lennon in Lennon ongecensureerd over het uiteengaan van de Beatles, zijn favoriete Beatlenummers en hoe ze tot stand kwamen. Ook spreekt hij openhartig over collega-musici, onder wie de Rolling Stones en Bob Dylan, over wat hij vindt van drugs en van revolutie, en over zijn relatie met Yoko Ono.

Lennon ongecensureerd bevat veel materiaal dat nooit eerder in druk verscheen. Het schetst een boeiend portret van een complex muzikaal genie op het hoogtepunt van zijn carrière. Deze interviews, waaruit de ene keer woede en gekweldheid spreken en die dan weer bespiegeld en aangrijpend zijn, zijn onmisbaar voor wie wil begrijpen wie John Lennon was en waarom zijn muzikale erfenis tot op de dag van vandaag overal te horen is.

'Het lijkt zeer waarschijnlijk dat Lennon - indien hij in 2000 nog in leven zou zijn - een batterij advocaten in stelling zou hebben gebracht tegen de publicatie van dit verwarrende, getormenteerde, bittere gesprek uit de jaren '70' - The Guardian
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

zakelijk

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Ook bij brievenbuspost.
Kosten voor een brievenbuspakket zijn 3,95 euro.
Een pakket tot 10 kg naar een DHL afhaalpunt kost 4,50 euro, thuisbezorgd 5,75 euro.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wenner, Jann S. - Lennon / Ongecensureerd Wenner, Jann S. - Lennon / Ongecensureerd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  de Koopjeskoffer
  Kamer van Koophandel nummer: 56766831
  NL001778307B19
  www.dekoopjeskoffer.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.