Brizzi, Emilio (foto's, Mark Moorman introductie) - Amsterdam

Schrijver:
Titel: Amsterdam
ISBN: 9789085650041
Taal: Nederlands
Uitgever: 521 Uitgevers
Bijzonderheden: 2005, gebonden, geen paginering, 20,2 x 20,2 x 2 cm.
Prijs: € 13,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tekst in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Als andere mensen somber naar buiten staren, springt Emilio Brizzi op zijn fiets en rijdt de stad in. Hij leeft juist voor die koude en grijze dagen. Egaal bewolkt, zonder schaduw, waarbij alle details haarscherp uitkomen. Hij heeft voor de serie uit dit boek een methode bedacht; je kunt ook zeggen dat hij zichzelf spelregels heeft opgelegd. Hij gebruikt altijd een oude Linhof, een 4 bij 5 inch camera met een 120 mm Schneider lens. Hij werkt met een statief, fotografeert vanaf een hoogte van 1.60 meter en zorgt dat de horizon waterpas staat. En hij probeert maar 1 fotografische plaat (zwart-wit) per onderwerp te gebruiken. En dat heeft nogal wat voeten in de aarde omdat er geen mensen op de foto mogen staan. Dat leidt maar af, want zijn onderwerp is een tijdloze verlaten stad. Hij zoekt naar momenten van pure stilte. En die zijn zeldzaam.
Verder lezen

Oost-West uit Oost-Graftdijk

particulier
Particulier die zijn boekenkast aan het uitruimen is, zowel Nederlandse als Engelse titels.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Oost-West

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Oost-West
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oost-West een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oost-West vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Oost-West kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.