Bulte, M. & Post, W. - Bloeiende bedrijvigheid, 400 jaar bloemb

Schrijver:
Titel: Bloeiende bedrijvigheid, 400 jaar bloembollenbedrijven in Zuid-Kennemerland
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vrieseborch - Haarlem
Bijzonderheden: 1e druk 2002,softcover, 264 pag. NIEUW=ONGELEZEN en ZEER SCHAARS !
Prijs: € 22,50
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info: In dit prachtig uitgewekrte en gedetailleerde boek, voorzien van talloze full-colorfoto s, kunt u alles vinden over alle bloembollenbedrijven in Bennebroek, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen, Santpoort en Vogelenzang.

Topography & Artbooks

particulier

Topography & Artbooks uit Heemstede

BESTE BOEKENLIEFHEB (STERS) BERS;
Zoek NIET VERDER, want met mijn 5 sterren recommandatie VANAF 2017, wil ik u alleen maar BLIJ maken ,met LAGE PRIJZEN van mijn bijzondere PARTICULIERE-/ PRIVE-VERZAMELING met de meeste, dus ongelezen Z.G.A.N. of NIEUWE boeken !!! Het betretf;:TOPOGRAFIE- en /of GESCHIEDENIS boeken van veel plaatsen in NOORD- EN ZUID HOLLAND.! Tevens heb ik 1 uitgebreide KUNSTBOEKEN-VERZAMELING VAN DE MEEST BEKENDE MEESTERS !!! Bovendien bezit ik, als gepensioneerd Hobbyist/ Historicus, een
speciale verzameling Kunstboeken, welke nog niet allemaal op mijn site staan !!! Maar stel gerust uw vraag; als u 1 speciale wens heeft ? Tot slot, zie ik graag uw bestelling met belangstelling tegemoet !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bulte, M. & Post, W. - Bloeiende bedrijvigheid, 400 jaar bloembollenbedrijven in Zuid-Kennemerland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Topography & Artbooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Topography & Artbooks
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Topography & Artbooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Topography & Artbooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Topography & Artbooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.