Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Ven, Pauline van de - Vrouw in het vogelhuis

Schrijver:
Titel: Vrouw in het vogelhuis
ISBN: 9789086410743
Taal: Nederlands
Uitgever: Auteursdomein, Uitgeverij
Bijzonderheden: Zo goed als nieuw. Paperback, 2014, 138pp.
Prijs: € 4,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Roerend monumentje voor een vrouw die een moeilijk verleden heeft maar daar niet aan wil denken. Liever verschanst mevrouw Dumont zich achter dubbele deuren met dubbele sloten en koestert ze haar vrijheid bij een kopje thee. In zaken van het hart was immers de hele familie van slag, en ach, wie leeft er eeuwig? 'Een mens lijdt het meest onder 't lijden dat hij vreest, en dat nimmer op komt dagen!' Op een dag in het voorjaar lijkt aan deze blijmoedige struisvogelpolitiek een winters eind te komen. 'Prachtig, monter boek over dingen die toch niet zo licht zijn in het leven.' Pauline van de Ven ontving de Halewijn Literatuurprijs. 3de druk. Nieuw omslag.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ven, Pauline van de - Vrouw in het vogelhuis