J. van Borselen - Aanslag op het spoor - Rotterdamse spoorwegen

Schrijver:
Titel: Aanslag op het spoor - Rotterdamse spoorwegen in twee wereldoorlogen
Taal: Nederlands
Uitgever: Rail Publicaties (Uquilair) 1995
Bijzonderheden: Gebruikte maar mooie staat - 271 blz.
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info: Beschrijving van genoemde periode van de spoorwegen in Rotterdam

AKre Boeken uit Zwolle

particulier

Logo AKre Boeken

Particulier boekwinkeltje uit Zwolle.
Porto/verzending altijd via PostNl, de kosten die ik bereken (in Nederland): /Pakketje aan opgegeven adres bezorgd (met track & trace code) € 6,75 / Brievenbuspakje met track & trace code) € 3,60 / Gewone brievenbuspost: afhankelijk van het gewicht, zonder track & trace code.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. van Borselen - Aanslag op het spoor - Rotterdamse spoorwegen in twee wereldoorlogen J. van Borselen - Aanslag op het spoor - Rotterdamse spoorwegen in twee wereldoorlogen J. van Borselen - Aanslag op het spoor - Rotterdamse spoorwegen in twee wereldoorlogen J. van Borselen - Aanslag op het spoor - Rotterdamse spoorwegen in twee wereldoorlogen J. van Borselen - Aanslag op het spoor - Rotterdamse spoorwegen in twee wereldoorlogen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij AKre Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met AKre Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en AKre Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van AKre Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • AKre Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.