Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Heestermans, Hans - Witte nog? Deel 7 - Over Bergse en Westbrab

Schrijver:
Titel: Witte nog? Deel 7 - Over Bergse en Westbrabantse woorden en uitdrukkingen
Taal: Nederlands
Uitgever: Brabants Nieuwsblad, Roosendaal, 1994
Bijzonderheden: ALS NIEUW - Paperback, 95 pagina's
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Heestermans studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Nijmegen en promoveerde in 1979 op een proefschrift over de betekenisontwikkeling van voorzetsels in de Nederlandse dialecten. In 1970 werd hij redacteur van het Woordenboek der Nederlandsche Taal in Leiden en in 1976 hoofdredacteur van de Grote Van Dale.

Heestermans is de samensteller van het Erotisch Woordenboek en de auteur van onder andere Luilebol en het Bergs Woordenboek en het Leids Woordenboek. Hij publiceert in het maandblad Onze Taal, had een taalrubriek in NRC Handelsblad tussen 1985 en 1990, in de Volkskrant (1982-1983), in BN/De Stem (1985-1998) en in het Leidsch Dagblad (1999-2004). Hij was van 1985 tot 1990 voorzitter van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde, zat van 1992 tot 2000 in het bestuur van Onze Taal en is nu voorzitter van de Stichting LOUT (Let Op Uw Taal). In 1989 kreeg hij voor zijn studie over het dialect van Bergen op Zoom de cultuurprijs van die stad.
Verder lezen

Brodgar Boeken

particulier

Brodgar Boeken uit Bergen op Zoom

Logo Brodgar Boeken

Wereldwijde verzending mogelijk. Binnen Nederland via PostNL, verzendkosten staan bij elk boek vermeld. Naar België via Bpost á € 6,65. Rest van de wereld via PostNL op aanvraag!
HEEFT U BINNEN 24 UUR GEEN REACTIE VAN MIJ ONTVANGEN, CHECK DAN EVEN UW SPAM OF MAP MET ONGEWENSTE EMAIL. MOGELIJK HEEFT UW EMAILPROGRAMMA MIJN MAIL DAAR NAARTOE VERPLAATST! HET IS DAAROM AAN TE RADEN OM BIJ DE BESTELLING OOK UW TELEFOONNUMMER IN TE VULLEN ZODAT IK IN BOVENSTAAND GEVAL OOK EEN ANDERE MOGELIJKHEID HEB OM MET U CONTACT OP TE NEMEN!
De door mij aangeboden boeken verkeren in goede tot zeer goede staat en zijn doorgaans geschikt als cadeau. Beschadigingen en gebruikssporen zullen altijd in de omschrijving worden vermeld. Dit kan gaan om leesvouwen, ezelsoren of een ingeschreven naam van een vorige eigenaar. Deze zaken zullen echter zoveel mogelijk vermeden worden in het winkelaanbod. Verzending binnen Nederland geschied via PostNL. Verzending naar België geschied via Bpost. Alle bestellingen zullen binnen 1-3 werkdagen verzonden worden, nadat de betaling is ontvangen.
De aangeboden boeken worden verkocht ten behoeven van het onderhoudsfonds van de Protestantse kerk in Bergen op Zoom. De opbrengst wordt gebruikt voor het jaarlijkse onderhoud van dit Rijksmonument.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heestermans, Hans - Witte nog? Deel 7 - Over Bergse en Westbrabantse woorden en uitdrukkingen Heestermans, Hans - Witte nog? Deel 7 - Over Bergse en Westbrabantse woorden en uitdrukkingen Heestermans, Hans - Witte nog? Deel 7 - Over Bergse en Westbrabantse woorden en uitdrukkingen Heestermans, Hans - Witte nog? Deel 7 - Over Bergse en Westbrabantse woorden en uitdrukkingen