De jongen die helder zag / druk 1993

Schrijver:
Titel: De jongen die helder zag / druk 1993
ISBN: 9789020256062
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: paperback, in uitstekende staat!
Prijs: € 40,00
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
DE JONGEN DIE HELDER ZAG

'Mama, die mevrouw heeft een eng beest op haar hoofd!' De moeder van het zes jarige Jongetje kijkt, maar ziet niets. Ze zegt dat het kind zijn mond moet houden. Drie maanden later is de mevrouw aan kanker overleden. Dit is het verhaal van een jongetje dat in de Victoriaanse tijd leeft en dat het maar moeilijk kan accepteren dat zijn ouders en zus je geen aura's en geesten kunnen zien. Bovendien wordt hij uitgelachen en bestraft als hierover begint. Hij besluit dan ook er niet meer over te praten en een dagboek te gaan schrijven. Vele jaren later weet zijn vrouw hem over te halen het dagboek te publiceren. Na lang aarzelen stemt hij toe onder het voorbehoud dat het boek pas enige jaren na zijn dood zal verschijnen. Hij verandert de namen en haalt de ergste taalfouten eruit. Overgebleven is een zeer oorspronkelijk dagboek dat juist door de soms komische spelfouten fris en spontaan aandoet. Cyril Scott, auteur van vele boeken op esoterisch gebied, schreef het voorwoord en voorzag het boek van commentaar. Dit boek is niet alleen een waardevolle steun voor ouders en kinderen niet dezelfde gave als de kleine hoofdpersoon, het is ook een levensecht en inspirerend verslag van een werkelijkheid achter de alledaagse realiteit, die ons gewone leven zoveel zinvoller en begrijpelijker kan maken.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - De jongen die helder zag / druk 1993  - De jongen die helder zag / druk 1993

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.