Sachs, Melanie - Ayurvedische schoonheidsverzorging Tijdloze

Schrijver:
Titel: Ayurvedische schoonheidsverzorging Tijdloze technieken voor het verkrijgen en behouden van natuurlijke schoonheid
ISBN: 9789063783143
Taal: Nederlands
Uitgever: Schors
Bijzonderheden: 1995 / paperback / 284 pag. / 411 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Ayurveda, de duizenden jaren oude Indiase 'wetenschap van het lange leven', past uitstekend bij de holistische natuurgeneeswijzen, die de totale gezondheid van de mens beogen: lichamelijk, emotioneel en spiritueel. Ayurveda bevordert echter ook de natuurlijke schoonheid, al heeft schoonheid in de context van ayurveda niets te maken met trendy mode-idealen of cosmetische trucs; ayurveda bedoelt met schoonheid niet alleen de vormen van het lichaam, de kwaliteit van de huid, het haar en de nagels, maar ook lichaamshouding, manier van bewegen, frisheid, vitaliteit en uitstraling, Net als de hedendaagse toonaangevende autoriteiten op het ge bied van natuurlijke lichaamsverzorging, ziet ayurveda de uiterlijke gezondheidstoestand als een bevestiging van de juistheid van onze dagelijkse gewoonten. Vanuit dit gezichtspunt geeft Melanie Sachs in haar Ayurvedische Schoonheidsverzorging een aantal eenvoudige recepten, zuiverende therapieën en verjongingskuren die vooral resulteren in het er 'op een natuurlijke manier mooi uitzien'. Ayurvedische Schoonheidsverzorging is niet alleen een uitermate handige leidraad voor de leek die de bij hem behorende schoonheid wil perfectioneren, maar ook voor al diegenen die uit de aard van hun beroep dagelijks met de schoonheid van hun cliënten bezig zijn. Een door zijn natuurlijke toepasbaarheid respect afdwingend handboek.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2022:
Verzendkosten NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- 100 gram tot 2 kilo € 3,60
Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 6,99 via DPD
DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30
Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sachs, Melanie - Ayurvedische schoonheidsverzorging  Tijdloze technieken voor het verkrijgen en behouden van natuurlijke schoonheid Sachs, Melanie - Ayurvedische schoonheidsverzorging  Tijdloze technieken voor het verkrijgen en behouden van natuurlijke schoonheid Sachs, Melanie - Ayurvedische schoonheidsverzorging  Tijdloze technieken voor het verkrijgen en behouden van natuurlijke schoonheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekensalon Koos Tak
  Kamer van Koophandel nummer: 67601944
  NL001530193B08
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.