Marika Ceunen & Piet Veldeman. - Aan onze helden en martelaren.

Schrijver:
Titel: Aan onze helden en martelaren... Beelden van de brand van Leuven (augustus 1914)
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Peeters - Leuven 2004,
Bijzonderheden: 29 x 23 cm. 356 blz. Genaaid in zachte kaft. Geïllustreerd met foto's, prenten, tekeningen en dokumenten. Met bibliografie.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

BOEKRIJK uit Heist-op-den-Berg

particulier

Logo BOEKRIJK

Welkom bij BOEKRIJK uit Heist-op-den-Berg.
Boekrijk is gespecialiseerd in heem- en volkskunde, geschiedenis en bijbels.
Zending binnen België aan officieel tarief met Bpost. Paketten vanaf 5 euro naar een Bpost-afhaalpunt (Noteer in dat geval uw afhaalpunt) of vanaf 6,40 euro aan huis geleverd.
Nederlandse kopers betalen 6,50 euro, aan huis geleverd met track en trace door DPD, of 5,50 euro naar een DPD-afhaalpunt. (Vermeld uw afhaalpunt in dat geval)
Boeken afhalen kan na een seintje vooraf.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marika Ceunen & Piet Veldeman. - Aan onze helden en martelaren... Beelden van de brand van Leuven (augustus 1914) Marika Ceunen & Piet Veldeman. - Aan onze helden en martelaren... Beelden van de brand van Leuven (augustus 1914) Marika Ceunen & Piet Veldeman. - Aan onze helden en martelaren... Beelden van de brand van Leuven (augustus 1914) Marika Ceunen & Piet Veldeman. - Aan onze helden en martelaren... Beelden van de brand van Leuven (augustus 1914)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOEKRIJK

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOEKRIJK
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOEKRIJK een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOEKRIJK vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOEKRIJK kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.