Diversen - Boek- en bibliotheekwezen

Schrijver:
Titel: Boek- en bibliotheekwezen
Taal: Nederlands
Uitgever: De Sikkel
Bijzonderheden: Congressen rond boekgeschiedenis
Prijs: € 90,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Handelingen van het eerste (tweede, ..., zevende) Wetenschappelijk Vlaamsch Congres voor Boek- en Bibliotheekwezen. De Sikkel, Antwerpen. 1931 (-1953)"

Complete set van zeven delen van deze boeiende handelingen, met artikels van iedereen die iets betekende in dit onderwerp (De Bom, Axters, Kronenberg, Apers, Schmook, Baekelmans, Delen, Sammel, Brummel, Burger,..), en vele illustraties (foto's van titelbladzijden, drukkersmerken, enz). 26 cm., orspronkelijke omslagen, prima staat. Het laatste deel bevat enkele briefkaarten van secretaris C. Debaive aan W. Van Eeghem, wat er op kan wijzen dat dit de exemplaren zijn van deze laatste.

Deel 1: 1931, 234 blz.
Deel 2 : 1933, 230 blz.
Deel 3 : 1935, 136 blz.
Deel 4 : 1937, 228 blz.
Deel 5 : 1938 , 230 blz.
Deel 6 : 1941, 228 blz.
Deel 7 : Congres van 1942 (maar de Handelingen verschenen in 1953), 57 blz.
Bijgevoegd: kort verslag van het achtste Congres, van 1953.

Zeldzaam, ik vind juni 2022 geen andere set te koop op internet (wel losse delen, gemiddeld 30 euro geprijsd). Prijs voor de hele set 90 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Diversen - Boek- en bibliotheekwezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.