Ermerins, Jacobus - Vossemeer en Vrybergen

Schrijver:
Titel: Vossemeer en Vrybergen
Taal: Nederlands
Uitgever: Abrahams, 1784
Bijzonderheden: Met mooie kopergravures
Prijs: € 120,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Anoniem (Ermerins, Jacobus). Eenige Zeeuwsche Oudheden, uit Echte Stukken opgeheldert en in het licht gebragt. Behelzenden de Beschryving der Heerlykheden van Vossemeer en Vrybergen. Met platen. Te Middelburg, By Willem Abrahams, 1784."

22 x 13 cm., originele onbedrukte omslag in marmerpapier. Gedrukt op gevergeerd papier zonder watermerk, onafgesneden. Goede staat, met de gebruikelijke verbruining.

Collatie: titelblad, opdracht aan de Gunstige Lezer van twee ongenummerde blz., 6 genummerde blz., dan 4 apart genummerde blz. "Verklaring der nevenstaande kaart", kaart (zie afbeelding), blz. 7 tot 386, 1 blz. Verbeteringen. Drie uitslaande landschappen in kopergravure tegenover blz. 52, 53 en 72. COMPLEET.

Bronnenstudie rond Vossemeer, ten noorden van Tholen, vanaf de Middeleeuwen. Mooie gravures in prima staat. Prijs 120 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ermerins, Jacobus - Vossemeer en Vrybergen Ermerins, Jacobus - Vossemeer en Vrybergen Ermerins, Jacobus - Vossemeer en Vrybergen Ermerins, Jacobus - Vossemeer en Vrybergen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.