Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Vlautin, Willy - De ruwe weg (Lean on Pete)

Schrijver:
Titel: De ruwe weg (Lean on Pete)
ISBN: 9789038894300
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Bijzonderheden: Paperback in zeer goede staat; 2011, 271pp.
Prijs: € 7,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Een ontroerende roman over de vriendschap tussen een jongen en zijn paard
De ruwe weg verhaalt over een reis die de lezer lang zal bijblijven, een tocht vol levensechte personages tegen het decor van een grimmig Amerikaans landschap. Het verhaal van een vriendschap tussen mens en dier, en van een jongen die probeert de hoop levend te houden.
Charley Thompson is vijftien jaar en zoekt een thuis. Eten op tafel, een school om naartoe te gaan en iemand die om hem geeft. Zijn moeder is weg en aan zijn vader heeft hij niks, dus zoekt hij zijn toevlucht op de plaatselijke renbaan. Op die plek ontmoet Charley het versleten renpaard Lean on Pete, dat Charleys' reisgenoot wordt wanneer deze zijn leven in eigen hand neemt. Samen met Pete gaat Charley op zoek naar zijn tante, de enige persoon uit zijn verleden die hem een toekomst kan geven.
`Kunnen schrijven is een geluk. Twee jaar lang kon ik elke dag wakker worden met Charley. Ik vond het een heerlijk joch. De fouten die hij maakt, maakt hij uit liefde. Uit wanhoop en uit liefde. Twee jaar lang zat hij in mijn hoofd, dat was plezierig en inspirerend. Noem me krankzinnig, maar ik mis Charley af en toe, nu het boek af is.' Willy Vlautin in Vrij Nederland
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vlautin, Willy - De ruwe weg (Lean on Pete)