J.J. Havelaar - Postage Paid

Schrijver:
Titel: Postage Paid
ISBN: 9789057302183
Uitgever: Uitgeverij Walburg Pers B.V.
Bijzonderheden: . Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2002. Taal: Engels.
Prijs: € 14,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Postage paid. The Story of the First Dutch Postage Stamp 1852-2002 vertelt het boeiende verhaal van een omwenteling in het stoomtijdperk die de weg baande naar onze huidige informatiemaatschappij. Auteur Koos Havelaar beschrijft op toegankelijke wijze hoe Nederland in de negentiende eeuw in rap tempo veranderde van een land van trekschuiten in een samenleving waarin alles sneller, beter en goedkoper moest. Lees hoe de opkomst van het moderne kantoor, de toenemende zakelijke correspondentie en de versnelde berichtgeving, de komst van nieuwe, snelle en betrouwbare communicatiemiddelen noodzakelijk maakte. Hoe de postwet van 1850 tot stand kwam en natuurlijk hoe de eerste postzegel werd ontvangen door voor- en tegenstanders, pers en publiek.

Bovendien komen alle aspecten van de productie van de eerste postzegel uitgebreid aan bod, van de opdracht, het ontwerp, het papier, de platen tot de productie en distributie. Ook het gebruik van de postzegels, de opkomst van het verzamelen en de overgebleven eerste postzegels komen uitgebreid aan bod. Dit rijk geïllustreerde boek is een must voor elke liefhebber van cultuur en geschiedenis, maar ook voor iedere filatelist.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 250.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €2,95 (brievenbus) en €4,95 (pakket)
- We verzenden ook naar België voor €4,95
- Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.J. Havelaar - Postage Paid