CRD - Coquille

Schrijver:
Titel: Coquille
Taal: Nederlands
Uitgever: CRD
Bijzonderheden: stalenboek van papier
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Nr. 1. Boekje A. Coquille. Wit velijn, Gevergeerd - Met watermerk, Bijzondere formaten, Kleur velijn, Gevergeerd - Linnengeperst, Behamerd, Kleefpaper. CRD (of RCD?)"

13 x 21 cm., oblong boekje van meer dan 250 papierstalen, samengehouden door twee metalen klinknagels. Groen karton met percaline rug en hoeken, prima staat. Enkele bladzijden zijn gedeeltelijk uitgesneden (om bestellingen te plaatsen). Interessant stalenboekje (uit de jaren 1950?) met onder meer papier van de papierfabrikanten Violet Mill, National Bond, Royal Mill, Belgica Paper.

De volledige naam van de uitgever/groothandel CRD (of RCD?) kon ik niet terugvinden. De KB van Den Haag bezit een identitiek stalenboekje met als uitgever "E.H. & Co." Ook de UB Gent en het Museum voor de Oudere Technieken in Grimbergen hebben stalenboekjes van "E.H. & Co." Een link met CRD (of RDC?) kon ik niet vaststellen. Gezien de aanwezigheid van Belgische papiersoorten denk ik aan een Belgische groothandel.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

CRD - Coquille

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.