Vink, Leendert de - Aan boord van een Katwijkse bomschuit in de

Schrijver:
Titel: Aan boord van een Katwijkse bomschuit in de achttiende eeuw. Het handschrift van schipper Leendert Buijsertszoon van der Plas. In de hertaling is in het Nederlands van nu te lezen wat de vissers ruim 200 jaar geleden beleefden.
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgave: Primavera Pers, Leiden 2012
Bijzonderheden: Softcover, 24 x 16 cm, 142 blz., rijk geil. in sepia & kleur. Literatuuropgave ; als nieuw
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Schipper Leendert Buijsertszoon van der Plas doet verslag van twee reizen ter visserij: één reis met de vleet, waarmee de zeelui op haring vissen, en een reis met het schrobnet om andere vis te vangen. De eerste reis voert naar de kust van Engeland. Op de tweede reis blijven de vissers dichter bij huis, en vissen ze onder de Hollandse kust. De twee verhalen spelen zich af in de achttiende eeuw, de tijd van de vroege bomschuiten. In de hertaling is in het Nederlands van nu te lezen wat de vissers ruim tweehonderd jaar geleden beleefden. (het boek kan met een goede verpakking door de brievenbus!)
Verder lezen

Van der Elst uit Heemstede

particulier
Collectie: geschiedenis • beeldende kunst • architectuur • Oranjehuis • topografie • boekgeschiedenis • autohistorie • autosport • Formule 1 • Tweede Wereldoorlog • holocaust • rederijreclame • scheepvaart • zeilvaart • watersport. De boeken zijn in zeer goede staat, tenzij anders beschreven. Wij garanderen een zeer goede verpakking en een vlotte afhandeling! BELANGRIJK: mijn mail kan in uw SPAM-box terechtkomen!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vink, Leendert de - Aan boord van een Katwijkse bomschuit in de achttiende eeuw. Het handschrift van schipper Leendert Buijsertszoon van der Plas. In de hertaling is in het Nederlands van nu te lezen wat de vissers ruim 200 jaar geleden beleefden. Vink, Leendert de - Aan boord van een Katwijkse bomschuit in de achttiende eeuw. Het handschrift van schipper Leendert Buijsertszoon van der Plas. In de hertaling is in het Nederlands van nu te lezen wat de vissers ruim 200 jaar geleden beleefden. Vink, Leendert de - Aan boord van een Katwijkse bomschuit in de achttiende eeuw. Het handschrift van schipper Leendert Buijsertszoon van der Plas. In de hertaling is in het Nederlands van nu te lezen wat de vissers ruim 200 jaar geleden beleefden. Vink, Leendert de - Aan boord van een Katwijkse bomschuit in de achttiende eeuw. Het handschrift van schipper Leendert Buijsertszoon van der Plas. In de hertaling is in het Nederlands van nu te lezen wat de vissers ruim 200 jaar geleden beleefden. Vink, Leendert de - Aan boord van een Katwijkse bomschuit in de achttiende eeuw. Het handschrift van schipper Leendert Buijsertszoon van der Plas. In de hertaling is in het Nederlands van nu te lezen wat de vissers ruim 200 jaar geleden beleefden. Vink, Leendert de - Aan boord van een Katwijkse bomschuit in de achttiende eeuw. Het handschrift van schipper Leendert Buijsertszoon van der Plas. In de hertaling is in het Nederlands van nu te lezen wat de vissers ruim 200 jaar geleden beleefden. Vink, Leendert de - Aan boord van een Katwijkse bomschuit in de achttiende eeuw. Het handschrift van schipper Leendert Buijsertszoon van der Plas. In de hertaling is in het Nederlands van nu te lezen wat de vissers ruim 200 jaar geleden beleefden.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Van der Elst

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Van der Elst
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en Van der Elst een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Van der Elst vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Van der Elst kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.