G.H.V. van Santen - Relevé Alphabétique des Villes & Communes d

Schrijver:
Titel: Relevé Alphabétique des Villes & Communes de Belgique
Taal: Frans
Uitgever: Guyot, Brussel, 1883
Bijzonderheden: Informatie over alle Belgische gemeenten
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Relevé alphabétique des villes et communes de Belgique avec indication de : 1° la population ; 2° la province ; 3° l'arrondissement judiciaire et du bureau des hypothèques ; 4° l'arrondissement administratif ; 5° la justice de paix ; 6° le bureau d'enregistrement ; 7° le multiplicateur officiel, adopté par le gouvernement pour l'évaluation des immeubles, en matière de successions en ligne directe, suivi de la liste complète et alphabétique des nobles du royaume, au 31 décembre 1881, par G.H.V. Van Santen. Bruxelles, E. Guyot, 1883."

29 x 23 cm., zwarte linnen band met goudopdruk en lederen rug. 84 blz. Overzicht van alle Belgische gemeenten met hun inwonersaantal, aantal woningen, weilanden, hooilanden, enz. Gevolgd door een affabetische naam van alle erkende Belgische edellieden met hun erkenningsdatum.

Zeldzame uitgave in eigen beheer, alleen in KB Brussel en KU Leuven, niet in Worldcat. Ik vind juli 2022 geen ander exemplaar te koop op internet.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G.H.V. van Santen - Relevé Alphabétique des Villes & Communes de Belgique

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.