Joke Lankester - Heksen komen van de Maan

Schrijver:
Titel: Heksen komen van de Maan
ISBN: 9789032508326
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij de Kern, Baarn
Bijzonderheden: 2dehands - In Zeer Goede Staat / Paperback / 2001 / 208 pagina's / Nederlands / 9789032508326
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Heksen komen van de Maan - Joke en Ko Lankester

Is het persoonlijke verhaal van twee Nederlandse heksen en biedt een uniek kijkje achter de schermen - toegankelijk, fascinerend en informatief - voor iedereen die geïnteresseerd is in Wicca

Joke en Ko Lankester vertellen hoe zij, op zoek naar hogere waarden in het leven, in aanraking kwamen met Wicca, wat hen in Wicca aantrekt en wat het voor hen betekent in het dagelijks leven. Daarnaast vertellen ze hoe zij zelf een Coven oprichtten en hoe zij als Hogepriesteres en Hogepriester nieuwe covenleden inwijden, welke rituelen zij uitvoeren en wat die voor hen betekenen.
Ze leggen uit wat Wicca is en beschrijven hoe zij als moderne heksen hun rituelen houden in een magische cirkel waarin ze de acht jaarfeesten en de volle manen vieren, hoe heksen kunnen toveren en desgevraagd hun magische kunsten gebruiken om anderen te helpen.
Ook delen ze met de lezer de voordelen waar ze nog dagelijks tegen aanlopen en de manier waarop ze daarmee omgaan.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joke Lankester - Heksen komen van de Maan