Nieuwenhuis, Peter W. - Borculo: MEILINK 1874 - 2014 Borculose

Schrijver:
Titel: Borculo: MEILINK 1874 - 2014 Borculose Stoomzagerij en Houthandel
Taal: Nederlands
Uitgever: Historische Vereniging Borculo - Themanummer 13
Bijzonderheden: 2014, [1e druk], 93 blz., illustr., hardcover ca. 24.5x17cm., Als Nieuw!
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Peter W. Nieuwenhuis. MEILINK 1874 - 2014 Hoe een Borculose stoomzagterij en houthandel uitgroeide tot een belangrijke speler in de internationale verpakkingsindustrie, 93 blz., geïllustreerd met talrijk historische foto's in kleur en zwart/wit, hardcover ca. 24.5x17cm., Themanummer 13, Historische Vereniging Borculo 2014. Ke3. Interessante en fraaie uitgave betrekkelijk een stukje van Borculo's historie! Als Nieuw!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nieuwenhuis, Peter W. - Borculo: MEILINK 1874 - 2014 Borculose Stoomzagerij en Houthandel Nieuwenhuis, Peter W. - Borculo: MEILINK 1874 - 2014 Borculose Stoomzagerij en Houthandel Nieuwenhuis, Peter W. - Borculo: MEILINK 1874 - 2014 Borculose Stoomzagerij en Houthandel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Lage Landen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Lage Landen
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Lage Landen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Lage Landen vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Lage Landen kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.