SEBO is momenteel afwezig,SEBO heeft de volgende melding achtergelaten:

Voordat u gaat bestellen: Vanaf vrijdag 30-9 t/m 27-10-2022 ben ik afwezig. Toch kunt u gerust een boek bestellen als u minder haast heeft; ik zal de bestelling bevestigen, maar houdt u er rekening mee dat ik pas vanaf 28 oktober uw bestelling zal kunnen verzenden.

De verkoper verwacht te reageren na 28-10-2022

Pessoa, Fernando - Het boek der rusteloosheid

Schrijver:
Titel: Het boek der rusteloosheid
ISBN: 9789029533690
Taal: Nederlands
Uitgever: De Arbeiderspers. Reeks: privé-domein 266
Bijzonderheden: 1990, tweede druk, 356 blz., geïllustreerd (katern foto's), formaat 11,5x19,5x3,1 cm., ingenaaid met flappen. Goede tot prima staat, is gelezen, maar daarvan weinig sporen; achterplat iets verkleurd, evenals de rug.
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Gekozen, vertaald [uit het Portugees] en van een nawoord voorzien door Harrie Lemmens.
isbn: 9029533692

SEBO uit Utrecht

zakelijk

Logo SEBO

Voor het verzenden van uw bestelling vragen wij u om een bijdrage in de portokosten. Voor een pakje dat door uw brievenbus past vragen wij € 3,10 en voor een postpakket € 5,50. Voor België is het tarief per pakket van 0 tot 10 kilo standaard € 6,25, deze zendingen worden uitgevoerd door DPD. Voor verzending naar overige landen zullen andere (vaak hogere) tarieven gelden, vraagt u daar gerust naar.
In de stad Utrecht wordt gratis bezorgd, met uitzondering van de wijken Vleuten/De Meern, Leidsche Rijn, Uithof en Overvecht.
Bestellingen worden na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk verzonden.
De foto's geven een actueel en adequaat beeld van de aangeboden boeken; het zijn eigen foto's en dus geen stockfoto's.
SEBO heeft belangstelling in de overname van verzamelingen boeken uit persoonlijke bibliotheken of nalatenschappen. Vooral als de collectie voornamelijk bestaat uit de onderwerpen geschiedenis, politiek, filosofie, ecologie en wetenschappen in het algemeen.
Voor vragen kunt u contact opnemen via deze site of per mail naar seboboek@gmail.com of telefoon 06 58959894. Aan een eigen website, www.seboboeken.nl, wordt gewerkt!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pessoa, Fernando - Het boek der rusteloosheid Pessoa, Fernando - Het boek der rusteloosheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij SEBO

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met SEBO
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  SEBO boeken
  Kamer van Koophandel nummer: 84405104
  NL003959781B38
  https://www.seboboeken.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en SEBO een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van SEBO vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • SEBO kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.