Servaas Daems - Sprokkelingen van verscheiden aard

Schrijver:
Titel: Sprokkelingen van verscheiden aard
Taal: Nederlands
Uitgever: De Seyn-Verhougstraete
Bijzonderheden: Een kanunnik doet correcte toekomstvoorspellingen
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Sprokkelingen van verscheiden aard, door kanunnik S. Daems, der Abdij van Tongerloo, Lid der Koninklijke Vlaamsche Academie, de Maatschappij van Nederlandsche Letterkunde te Leiden, enz. (colofon) Gedrukt door Verbeke-Loys te Brugge voor rekening van uitgever De Seyn-Verougstraete te Aalst, 11 maart 1902."

23 x 13 cm., oorspronkelijk uitgeversomslag met lichte waterschade. 281 blz plus inhoudstafel plus colofon. Met portretfoto's. Dit is één van de 25 luxe-exemplaren, op "best kunstdrukpapier" en met een groen Art Nouveau kader rond elke tekstbladzijde. Verzorgde uitgave.

Een gevarieerde bundel toespraken en levensberichten door kanunnik Servaas Daems (1838-1903), kort voor zijn dood verschenen. Vooral het eerste stuk is interessant: een toespraak uit 1889 waarin Daems onder meer voor de 20ste eeuw de elektrische auto, het elektrische privévliegtuig, de draadloze telefoon en het internet correct voorspelt. Verder levensbeschrijvingen van Frans Willems, Hilda Ram en een aantal boekbesprekingen. Curieus boek.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Servaas Daems - Sprokkelingen van verscheiden aard Servaas Daems - Sprokkelingen van verscheiden aard Servaas Daems - Sprokkelingen van verscheiden aard Servaas Daems - Sprokkelingen van verscheiden aard

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.