Haywood, John - Atlas van de wereldgeschiedenis

Schrijver:
Titel: Atlas van de wereldgeschiedenis
ISBN: 9783829033602
Taal: Nederlands
Uitgever: Konemann Verlaggesellschaft
Bijzonderheden: 1999, 1e druk, 240 pag. rijkelijk geïllustreerd met afbeeldingen en kaarten, zeer fraai exemplaar
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Volledig nieuwe editie Wervelend panorama van honderden culturen Met inbegrip van de gebeurtenissen van 11 september 2001 Naslagwerk voor elke huisbibliotheek Luc de Vos Atlas van de wereldgeschiedenis ‘De Atlas van de wereldgeschiedenis is een prachtboek. De grote lijnen van de geschiedenis geborsteld en geïllustreerd met meer dan 300 mooi gekleurde kaarten en tijdbalken. Typische cultuurvoorwerpen verluchten de bladzijden. De atlas overspant de periode tussen de oorsprong van onze wereld, 4 miljoen jaar geleden, en nu. Onmisbaar naslagwerk.’ (Het Belang van Limburg) ‘De grote troef van deze atlas is de nadruk die werd gelegd op gelijktijdigheid. Wat gebeurde er in Mexico in de tijd dat het rijk van Karel de Grote uit elkaar viel? En hoe zag op dat ogenblik de Aziatische wereld eruit? Een uurtje bladeren in deze atlas is een les in relativering en bescheidenheid. Ja, het is zelfs wennen aan dit standpunt, dat afwijkt van het euro- en christocentrisme dat ons met de paplepel is opgedrongen.’ (Telepro) ‘Een indrukwekkend panorama van alle aspecten van de wereldgeschiedenis.’ (De Financieel Economische Tijd) De Atlas van de Wereldgeschiedenis brengt een wervelend overzicht van de geschiedenis van de mens op Aarde. In meer dan 300 kaarten en even zoveel tijdbalken houdt de lezer-kijker in één boek de hele wereldgeschiedenis in de hand. Een meesterlijke synthese die naast de grote krachtlijnen ook oog heeft voor de smeuïge, kleine details van ons verleden. De vele illustraties tonen de evoluties in de kunst en de cultuur. Nu herwerkt en bij de tijd gebracht, met inbegrip van de gebeurtenissen van 11 september 2001. Volledig nieuwe editie van hét basisboek voor geschiedenis. Luc de Vos, de eminente hoogleraar krijgsgeschiedenis en internationale relaties die nooit doceert zonder kaarten, begeleidde deze schitterende editie. Als generalist en erudiet wetenschapper kent hij als geen ander de pionnen op het schaakbord van de wereld, van vroeger en nu.
Verder lezen

Dickenznboeken uit Hoofddorp

particulier
Alle bestellingen worden verstuurd met Post.nl en track & trace. Voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven. In overleg kan de bestelling ook afgehaald worden.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Haywood, John - Atlas van de wereldgeschiedenis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dickenznboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Dickenznboeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dickenznboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dickenznboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Dickenznboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.