Steeman, J. (red.) - Chip select 95-96. Toepassingen van ruim 7

Schrijver:
Titel: Chip select 95-96. Toepassingen van ruim 75 verschillende IC's.
ISBN: 9789053810552
Taal: Nederlands
Uitgever: Elektuur, Beek
Bijzonderheden: Gebonden, 1995, 365 blz. Met schema's en een index.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De informatie in een datasheet is meestal te beknopt om alle funkties van een IC snel te kunnen doorgronden. Niet voor niets leveren fabrikanten dan ook toepassingsvoorbeelden (application notes) van hun produkten. Voor dit boek werden ruim vijfenzeventig ’’chips” geselekteerd uit de ontwerpen die de afgelopen vijf jaar in Elektuur zijn verschenen. Van elke chip wordt naast de technische gegevens een aantal door de fabrikant voorgestelde toepassingen getoond. Het resultaat is dit aktuele naslagwerk, dat bijdragen van een groot aantal fabrikanten in zich verenigt. De Elektuurlezer vindt hierin extra achtergrondinformatie bij de in Elektuur gepubliceerde schakelingen, de elektronica-ontwerper kompakt verpakte inspiratie voor nieuwe ontwerpen. De totale selektie omvat meer dan vijfenzeventig verschillende IC’s (circa 120 typenummers) en vele honderden toepassingsvoorbeelden.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.