Tom Swifty - A Course in Nonsense, your pea-green guide to nons

Schrijver:
Titel: A Course in Nonsense, your pea-green guide to nonsense literature
Taal: Engels
Uitgever: Eigen beheer? Z. pl., geen uitgeversnaam, 2015.
Bijzonderheden: Paperback. Nieuwstaat. 188 pag., 15 x 21 cm.
Prijs: € 14,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Tom Swifty is een Nederlander en ‘devotee of nonsense literature’. Overzicht van de klassieke nonsense literatuur (zie afb. van de inhoud) geschreven nadat Swifty had vastgesteld dat een dergelijke ‘cursus voor beginners’ nog niet bestond. Zeer goed gedocumenteerd, degelijke bibliografische overzichten.
Verder lezen

Ed Schilders & Co

particulier

Ed Schilders & Co uit Lage Mierde

Logo Ed Schilders & Co

Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld of vernieuwd. Vragen over de onderwerpen van onze boeken zijn welkom en vrijblijvend. Onze prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wij verzenden in principe altijd met track en trace (on line posttarieven). Indien een andere wijze van verzending gewenst is, kan de koper dat verzoeken. Verzending geschiedt dan op risico van de koper.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tom Swifty - A Course in Nonsense, your pea-green guide to nonsense literature Tom Swifty - A Course in Nonsense, your pea-green guide to nonsense literature Tom Swifty - A Course in Nonsense, your pea-green guide to nonsense literature Tom Swifty - A Course in Nonsense, your pea-green guide to nonsense literature

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ed Schilders & Co

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ed Schilders & Co
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ed Schilders & Co een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ed Schilders & Co vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ed Schilders & Co kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.