Drukkerij De Vos - Van Kleef - Gedenkboek 1894-1944

Schrijver:
Titel: Gedenkboek 1894-1944
Taal: Nederlands
Uitgever: Drukkerij De Vos - Van Kleef
Bijzonderheden: Geschiedenis van een bekende Antwerpse drukkerij
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Drukkerij De Vos - Van Kleef. Antwerpen. Gedenkboek uitgegeven ter gelegenheid van haar vijftigjarig bestaan. 1894 22 Juli 1944."

21 x 27 cm. (oblong), oorspronkelijk rood omslag. 19 cm., illustraties, diverse foto's van de drukkerij, het personeel, enz.

Interessant gedenkboekje over een bekende Antwerpse drukkerij en uitgeverij die onder meer de Jaarboeken van "Antwerpen's Oudheidkundige Kring" uitgaf, plus werk van Antwerpse auteurs zoals De Lattin, De Schuyter, Baekelmans en Van den Oever, en zelfs Nederlandse dissertaties. Ze was gevestigd aan de Rodestraat en bestond tot 1988.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Drukkerij De Vos - Van Kleef - Gedenkboek 1894-1944

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.