Cuyck van, Pieter - Brieven over Texel en de naby gelegen eilan

Schrijver:
Titel: Brieven over Texel en de naby gelegen eilanden
Taal: Nederlands
Uitgever: Kruseman
Bijzonderheden: 1969; reprint; gebonden hardcover met (licht beschadigde) stofomslag; schitterend geillustreerd met 25 uitvouwbare platen en kaarten; losse overzichtskaart; nr 1169 van gelimiteerde oplage; zeer goed exemplaar.
Prijs: € 28,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Brieven over Texel en de naby gelegen eilanden, van den Heere Pieter de cuyck; Waaran toegevoegd: beschryving van eenige oudheden Gevonden op het eiland texel; door Dezelve. Met 25 Plaaten & 4 kaarten.

4akramer uit Lochem

particulier

Logo 4akramer

Prima aanbiedingen en snelle bezorging.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cuyck van, Pieter - Brieven over Texel en de naby gelegen eilanden Cuyck van, Pieter - Brieven over Texel en de naby gelegen eilanden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 4akramer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met 4akramer
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en 4akramer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 4akramer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • 4akramer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.