Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Zwan, Gwen van der - Zuigertje

Schrijver:
Titel: Zuigertje
ISBN: 9789493256064
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Pluim
Bijzonderheden: Nieuwstaat! Paperback; juli 2022; 252pp.
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
In de Bijlmer in Amsterdam worden Olivia en Levi verliefd op elkaar. Hij is daar opgegroeid, is vuilnisman en heeft schulden. Zij komt uit een rijk nest en is recentelijk naar het stadsdeel verhuisd om te gaan wonen in een gentrificatieproject. Olivia en Levi komen uit tegengestelde werelden, maar Olivia begrijpt heus hoe het systeem in elkaar zit. Zij zal hun posities daarin, en vooral hem, wel even verbeteren. Als ze door de coronacrisis beiden in een uitkeringssituatie belanden, wordt Levi aan het werk gezet. Olivia valt onder een andere regeling en hoeft dat niet. Terwijl hij de stad schoonhoudt, besluit zij influencer te worden. Wat begint als een onschuldige ontdekkingsreis op sociale media, verandert al snel in een ongecontroleerd streven naar aandacht, geld en op het internet overgerepresenteerde schoonheidsidealen. En langzamerhand beginnen ze zich beiden de vraag te stellen: is houden van elkaar eigenlijk wel genoeg om hun verschillen te overbruggen?
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zwan, Gwen van der - Zuigertje