Essen, Rob van - Troje

Schrijver:
Titel: Troje
ISBN: 9789060057780
Taal: Nederlands
Uitgever: Rap, Uitgeverij Thomas
Bijzonderheden: 2006 druk 1, 244pp, paperback. Zo goed als nieuw. Past door brievenbus.
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Je loopt een boekhandel binnen en daar ligt het verhaal van je leven, geschreven door het meisje dat je nooit hebt kunnen vergeten. Dit overkomt Thomas, de held van 'Troje'.
Ooit werkte Thomas als barman in De Nachtwacht, waar hij Jennifer leerde kennen. Jennifer maakt nu furore als schrijfster van 'All Cats Are Grey' - een boek waarin Thomas een grote rol speelt. Hoe groot die rol is weet hij niet, omdat het hem niet lukt om het boek te lezen. Wel weet hij nog precies wat voor kleur haar ogen hadden (groen), hoe ze haar haar droeg (Wiske-staartje) en hoe hij haar voordeed hoe ze sneeuwballen moest maken. En hoe ze tijdens zomernachten bij de verlaten woonboot op een bankje zaten onder toeziend oog van de volstrekt grijze kat die erover ging wie er op dat bankje mochten zitten.

'Troje' is een bitterzoet verhaal over verdriet en gelatenheid. Rob van Essen schrijft ingehouden en subtiel over hoop, wanhoop en de onwaarschijnlijkheid van happy ends.

'Troje' is de tweede roman van Rob van Essen (1963). In 1996 debuteerde hij met 'Reddend zwemmen'. Hij woont en werkt in Amsterdam.
Verder lezen

Tijdgeest uit Maastricht

particulier

Logo Tijdgeest

Veel boeken met verzamelde gedichten en over muziek. Vanaf 2 stuks is korting mogelijk. Afhalen kan in Maastricht. Verzending naar keuze met DHL of PostNL.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Essen, Rob van - Troje

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tijdgeest

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tijdgeest
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tijdgeest een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tijdgeest vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tijdgeest kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.