Divers - Fantastische Vertellingen, nr. 59, jrg. 42, september

Schrijver:
Titel: Fantastische Vertellingen, nr. 59, jrg. 42, september 2021
ISBN: 9781678132059
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Fantastische Vertellingen - FV 59
Bijzonderheden: 2021 Zo goed als nieuw. Past door brievenbus.
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit nummer vindt u korte verhalen van Alvin Reniers (De respondent), Frank Roger (Stormvloed), Gerold H. Kort (Je leeft maar twee keer), Emanuel Claessens (Ontbijt in het Panopticum), Guido Eekhaut (Een toepasselijke apocalyps) en Robert Smets (Een filosofische analyse).

Illustraties zijn van de hand van Peter Erhardt (omslagillustratie en binnenillustraties), Gert-Jan van den Bemd, Ingrid Heit, Fred Hemmes, Marcel Ozymantra en Bauke Muntz.

Daarnaast vindt u in dit nummer besprekingen van de hand van Johan Klein Haneveld, Paul van Leeuwenkamp en Jos Lexmond. Er is voorzien in een stripverhaal (De papierbak) van Peter Erhardt en de problemenrubriek Oxana's Oxymoron. Max Moragie leverde bovendien een Weivretni Guido Eekhaut op en van Paul van Leeuwenkamp is het vuijeton De coronanisten van Catan bij de overburen.

De omslagillustratie is van de hand van Peter Erhardt en het daarop gebaseerde omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit.

In totaal maar liefst 150 bladzijden op helderwit kwaliteitspapier, volledig in kleur!
Verder lezen

Tijdgeest uit Maastricht

particulier

Logo Tijdgeest

Veel boeken met verzamelde gedichten en over muziek. Vanaf 2 stuks is korting mogelijk. Afhalen kan in Maastricht. Verzending naar keuze met DHL of PostNL.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Divers - Fantastische Vertellingen, nr. 59, jrg. 42, september 2021

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tijdgeest

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tijdgeest
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tijdgeest een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tijdgeest vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tijdgeest kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.