Divers - Fantastische Vertellingen, nr. 60, jrg. 42, december 2

Schrijver:
Titel: Fantastische Vertellingen, nr. 60, jrg. 42, december 2021
ISBN: 9781678132060
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Fantastische Vertellingen - FV 60
Bijzonderheden: 2021 Zo goed als nieuw. Past door brievenbus.
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit nummer vindt u korte verhalen van Dolf Wagenaar (De vluchteling), Emanuel Claessens (De weerzeggerij), Dick van der Bij (Het reine zand), Gert-Jan van den Bemd (respectievelijk Proef op de som en daarnaast ook Slimme gronden, allebei met illustraties van hemzelf), Johan Klein Haneveld (Het hek), Jan Roosen (Een cent te weinig) en Robert Smets (Een bewogen overtocht).

Illustraties zijn van de hand van Ben van den Outenaar (omslagillustratie en binnenillustraties), Peter Erhardt, Gert-Jan van den Bemd, Marco Bezoet de Bie, Fred Hemmes, Marcel Ozymantra, Frank Norbert Rieter en Bauke Muntz.

Daarnaast vindt u in dit nummer besprekingen van de hand van Johan Klein Haneveld en Jos Lexmond. en twee essays van Paul van Leeuwenkamp: een over KliFi van Adriaan van Dis en een tweede over het postuum verschenen boek Mi Sueño van Jack Schlimzalnik. Er is voorzien in een ultrakort verhaal bij een illustratie (Geschrokken) van Peter Erhardt en de problemenrubriek Oxana's Oxymoron. Mike Jansen is weer opgenomen met zijn Kolom.

De omslagillustratie is van de hand van Ben van den Outenaar en het daarop gebaseerde omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit.

In totaal maar liefst 160 bladzijden op helderwit kwaliteitspapier, volledig in kleur!

In het tijdschrift is van alle gepubliceerden een korte, geïllustreerde bio-/bibliografie opgenomen.
Verder lezen

Tijdgeest uit Maastricht

particulier

Logo Tijdgeest

Veel boeken met verzamelde gedichten en over muziek. Vanaf 2 stuks is korting mogelijk. Afhalen kan in Maastricht. Verzending naar keuze met DHL of PostNL.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Divers - Fantastische Vertellingen, nr. 60, jrg. 42, december 2021

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tijdgeest

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tijdgeest
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tijdgeest een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tijdgeest vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tijdgeest kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.