Divers - Fantastische Vertellingen, nr. 61, jrg. 43, maart 2022

Schrijver:
Titel: Fantastische Vertellingen, nr. 61, jrg. 43, maart 2022
ISBN: 9781678132061
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Fantastische Vertellingen - FV 61
Bijzonderheden: 2022 Zo goed als nieuw. Past door brievenbus.
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit nummer vindt u korte verhalen van Dick van der Bij (De ontaarding van Daniël Olde Riekerink), Guido Eekhaut (Poort), Karel Smolders (Camelot en de kunst van het interstellair tijdreizen), Robert Smets (Een aanslag in de anti-tijd), Robin Langerak (Voorkennis) en een parodicht van zowel Bart de Wolf (Een kakelvers) als Jos Lexmond (Jos dicht af).

Illustraties zijn van de hand van Fred Hemmes (omslagillustratie en binnenillustraties), Peter Erhardt, Gert-Jan van den Bemd, Marco Bezoet de Bie, Marcel Ozymantra en Frank Norbert Rieter.

Daarnaast vindt u in dit nummer besprekingen van de hand van Paul van Leeuwenkamp en Johan Klein Haneveld. Ook de toespraak van Paul van Leeuwenkamp: in het kader van het uitreiken van de Bemoste Beeld-prijs aan Mike Jansen is integraal opgenomen. Er is voorzien in een ultrakort verhaal (de titel!) bij een illustratie (Atomic Ballerina) van Fred Hemmes en de problemenrubriek Oxana's Oxymoron. Mike Jansen is weer opgenomen met zijn Kolom. En van Max Moragie stamt het essay Manuel van Loggem – een omstander in zijn eigen leven. De grafologisch onderlegde psycholoog wordt daarin gefileerd, met name zijn Joodse (en door velen onopgemerkte) verleden.

De omslagillustratie is van de hand van Fred Hemmes en het daarop gebaseerde omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit.

In totaal maar liefst 154 bladzijden op helderwit kwaliteitspapier, volledig in kleur!

In het tijdschrift is van alle gepubliceerden een korte, geïllustreerde bio-/bibliografie opgenomen.
Verder lezen

Tijdgeest uit Maastricht

particulier

Logo Tijdgeest

Veel boeken met verzamelde gedichten en over muziek. Vanaf 2 stuks is korting mogelijk. Afhalen kan in Maastricht. Verzending naar keuze met DHL of PostNL.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Divers - Fantastische Vertellingen, nr. 61, jrg. 43, maart 2022

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tijdgeest

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tijdgeest
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tijdgeest een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tijdgeest vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tijdgeest kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.