Divers - Fantastische Vertellingen, nr. 62, jrg. 43, juni 2022

Schrijver:
Titel: Fantastische Vertellingen, nr. 62, jrg. 43, juni 2022
ISBN: 9781678132062
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Fantastische Vertellingen - FV 62
Bijzonderheden: 2022 Zo goed als nieuw. Past door brievenbus.
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit nummer vindt u korte verhalen van Debby Willems (Papa de astronaut), Dick van der Plas (De tuin der lusten), Eowen Valk (Gefelicihakstaart), Gerrit Spriet (De zwarte yogi) en Roos van der Velden (Dionysus zit in je hoofd).

Illustraties zijn van de hand van Rien van Osch (omslagillustratie), Gert-Jan van den Bemd, Bauke Muntz, Gidion van de Swaluw, Ben van den Outenaar, Marcel Ozymantra en Peter Erhardt.

Daarnaast vindt u in dit nummer besprekingen van de hand van Oxana Langbeen en Johan Klein Haneveld. En de problemenrubriek Oxana's Oxymoron van Oxana Langbeen. Mike Jansen is weer opgenomen met zijn Kolom. En er is voorzien in een lang verwachte puzzel op basis van Fantastische namen, rondom de achternamen van in heel Nederland wereldberoemde auteurs. En natuurlijk een niet te versmaden FV-essay van Paul van Leeuwenkamp en een Vuijeton van de hand van Gerold H. Kort.

De omslagillustratie is van de hand van Rien van Osch en het daarop gebaseerde omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit.

In totaal maar liefst 102 bladzijden op helderwit kwaliteitspapier, volledig in kleur!

In het tijdschrift is van alle gepubliceerden een korte, geïllustreerde bio-/bibliografie opgenomen.
Verder lezen

Tijdgeest uit Maastricht

particulier

Logo Tijdgeest

Veel boeken met verzamelde gedichten en over muziek. Vanaf 2 stuks is korting mogelijk. Afhalen kan in Maastricht. Verzending naar keuze met DHL of PostNL.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Divers - Fantastische Vertellingen, nr. 62, jrg. 43, juni 2022

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tijdgeest

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tijdgeest
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tijdgeest een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tijdgeest vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tijdgeest kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.