Tsjechov, Anton - Op kamers / Verhalen 1880-1885

Schrijver:
Titel: Op kamers / Verhalen 1880-1885
ISBN: 9789028242357
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.
Bijzonderheden: 2011, 407pp, Gebonden met s.o. Nieuwstaat (ongelezen en smetteloos). Pakket.
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Verzamelde verhalen van Anton Tsjechov zijn in een gloednieuwe vertaling verschenen in onze vermaarde Russische Bibliotheek. Die delen blijven leverbaar maar ondertussen bieden we de lezer ook de mogelijkheid om de verhalen in een goedkope editie aan te schaffen. Dit eerste deel bevat de verhalen die Tsjechov schreef tussen zijn negentiende en vierentwintigste. Zo jong was hij al een groot schrijver! Ruim een eeuw na zijn dood wordt Tsjechov door elke nieuwe generatie ontdekt als de grootste verhalenschrijver die de wereld heeft gekend.
Verder lezen

Tijdgeest uit Maastricht

particulier

Logo Tijdgeest

Veel boeken met verzamelde gedichten en over muziek. Vanaf 2 stuks is korting mogelijk. Afhalen kan in Maastricht. Verzending naar keuze met DHL of PostNL.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tsjechov, Anton - Op kamers / Verhalen 1880-1885 Tsjechov, Anton - Op kamers / Verhalen 1880-1885

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tijdgeest

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tijdgeest
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tijdgeest een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tijdgeest vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tijdgeest kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.