Koenegracht, Frank - Vroege sneeuw / Gedichten 1971-2003

Schrijver:
Titel: Vroege sneeuw / Gedichten 1971-2003
ISBN: 9789023410829
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 2003, 197pp, Gebonden met s.o. In uitstekende staat. Past door brievenbus.
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vroege sneeuw bevat alle bundels die Frank Koenegracht publiceerde. Rudy Kousbroek: “Koenegrachts verzen zijn onvoorspelbaar, en dat is juist zijn kracht. Hij haalt uit als je het allerminst verwacht. Maar er is een verademing: Koenegracht heeft een fabuleus gevoel voor Humor.” – Arie van den Berg, NRC Handelsblad “Frank Koenegracht toont zich een meester in het genre. Zijn gedichten bevatten geen pathos, maar wekken de gedachte op aan een klein gebaar, een steekje onder water” – Rob Schouten, Vrij Nederland “Zoals Koenegrachts humor je onder het lachen in de keel schrijnt, zo treft zijn verwondering recht in de ziel.”
Verder lezen

Tijdgeest uit Maastricht

particulier

Logo Tijdgeest

Veel boeken met verzamelde gedichten en over muziek. Vanaf 2 stuks is korting mogelijk. Afhalen kan in Maastricht. Verzending naar keuze met DHL of PostNL.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koenegracht, Frank - Vroege sneeuw / Gedichten 1971-2003

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tijdgeest

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tijdgeest
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tijdgeest een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tijdgeest vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tijdgeest kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.