Peeters, Jan - Degelvormen en persvormen

Schrijver:
Titel: Degelvormen en persvormen
Taal: Nederlands
Uitgever: KOLV, Gent, 1958
Bijzonderheden: Uitvoerige handleiding voor degelpersen
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Jan Peeters, F.S.C. Degelvormen en persvormen. KOLV, Oude Houtlei 40, Gent, 1958"

21 x 16 cm., origineel bruin linnen bandje met titel "Organisatie Invormen". Prima staat. 160 blz., 174 illustraties: foto's en tekeningen van insluitvormen, insluitschema's, enz.

Derde deel van de reeks "Organisatie", handboeken voor de grafische opleiding in Gent. KOLV staat voor Kunstdrukschool Onze Lieve Vrouw, die ook jarenlang het prestigieuze tijdschrift GRAFIEK uitgaf.

Dit deeltje behandelt uitvoerig en vakkundig het invormen op zowel degelpersen als grotere persen. De student leert vormen klaarmaken, invormen, het wit berekenen, aanleggen, registeren, cliché's inpassen in tekstvormen, enz. Geschreven vanuit de dagelijkse praktijk is dit boekje nog steeds nuttig voor wie in boekdruk werkt.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peeters, Jan - Degelvormen en persvormen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.