Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Nunes, O.L. - Tot persistit! / Verzamelde blogs van een defense

Schrijver:
Titel: Tot persistit! / Verzamelde blogs van een defense lawyer in het gezondheidsrecht
ISBN: 9789462909410
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom uitgevers Den Haag
Bijzonderheden: Nieuwstaat! Paperback, 2021, 250pp.
Prijs: € 12,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Oswald Nunes (1958) is sinds 1986 advocaat. Vrijwel zijn gehele carrière is hij actief op het terrein van het gezondheidsrecht, met medische aansprakelijkheid als specialisme. Als advocaat loodst hij beroepsbeoefenaars en instellingen in de zorg door tuchtzaken, civiele kwesties en strafzaken. Ter gelegenheid van zijn 35-jarig jubileum als advocaat is in dit boek een selectie van de door hem wekelijks gepubliceerde blogs gebundeld. De blogs bestrijken diverse onderwerpen van het gezondheidsrecht, zoals informatie en toestemming, communicatie en bejegening, keuringen en rapportages, beroepsgeheim, alsook samenwerking en dossiervoering. Met een voorwoord van Jenneke Rowel (voorzitter Centraal Tuchtcollege), Mieke Kerkhof (gynaecoloog) en Michel de Ridder (advocaat) bieden de blogs voor zorgverleners, juristen en studenten een informatief en boeiend inzicht in de rechtspraak op het vakgebied waarin Oswald als advocaat actief is.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nunes, O.L. - Tot persistit! / Verzamelde blogs van een defense lawyer in het gezondheidsrecht