Rombouts, Tony - Tien jaar Contramine

Schrijver:
Titel: Tien jaar Contramine
Taal: Nederlands
Uitgever: Contramine
Bijzonderheden: Uitvoerige bibliografie
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Tony Rombouts. Tien jaar Contramine, 1973-1983: een inventaris met bibliografische documentatie, kritische verantwoording en bloemlezing. Contramine, 1983."

27 x 17 cm., oorspronkelijk omslag met roestvlekjes. 158 blz. Overzicht van de 50 poëziebundels die Contramine tussen 1973 en 1983 heeft gepubliceerd. Bibliografie, met opgave van aantal exemplaren en andere bijzonderheden, biografie van de auteurs met een fotootje, één gedicht uit elke bundel, kortom een goed overzicht van de productie van deze "private press" die onder meer Maris Bayar, Henri-Floris Jespers, Patrick Conrad en Marcel Van Maele uitgaf. Deze reeks poëzie-uitgaven liep door tot nummer 67 in 1991. Uitgeverij Contramine bestaat nog en was voor het laatst in 2017 actief met een bibliofiele poëziebundel van Tony Rombouts.

Oplage onbekend maar niet groot, gezien ik augustus 2022 geen ander exemplaar te koop vind op internet.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rombouts, Tony - Tien jaar Contramine

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.