Loyd, Anthony - Mijn voorbije oorlog, ik mis hem zo / druk 1

Schrijver:
Titel: Mijn voorbije oorlog, ik mis hem zo / druk 1
ISBN: 9789029527729
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheden: 2004, 320pp, paperback - in gebruikte staat
Prijs: € 13,75
Verzendkosten: Gratis (binnen België)
Meer info:
Anthony Loyd (1966) was commandant vaneen bataljon in Noord-Ierland en tijdens de Golfoorlog. Inmiddels is hij oorlogscorrespondent van The Times.Anthony Loyd is midden twintig en werkeloos wanneer hij besluit toe te geven aan een lang gekoesterde wens: een oorlog aan den lijve ervaren. Hij komt uit een familie van militairen en 1uisterde als jongetje ademloos naar heldenverhalen. Angst en gevaar trekken hem omdat het leven als jonge man in het rijke Westen weinig uitdagingen kent. Doodsdreiging zoekt hij omdat hij wanhopig is, verslaafd aan harddrugs. Depressiviteit bestaat niet in oorlogstijd. Het is 1993 en een gruwelijke strijd dient zich aan. Loyd reist naar Sarajevo. Drie jaar later heeft hij het beste en het slechtste van de mens gezien.Mijn voorbije oorlog, ik mis hem zo is schokkend, gewelddadig, poëtisch, verlossend. Loyd toont het ware gezicht van oorlog, van menselijk conflict. Het is ook het verhaal van een jonge man: zijn dromen en nachtmerries, zijn verslaving aan uitersten, zijn zoeken naar contact. Loyd kijkt tot op de bodem van zijn ziel en legt met ongekende eerlijkheid de duistere krachten bloot die mensen ten strijde drijven. Een noodzakelijk boek aan het einde van een roerige, gekwelde eeuw.Sinds Michael Herrs Despatches heeft niemand zo overtuigend over de verleidingskracht van geweld geschreven. -The ObserverDit werk verdient een plaats naast Orwell, James Cameron en NicholasTomalin. [... ] Nooit las ik een levendiger verslag van de angsten overlevingsdrift aan het front. - Martin Bell in The TimesIedereen die wil weten hoe oorlog echt is, moet dit boek lezen. Zijn beschrijvingen brengen de oorlog gruwelijk dichtbij. - The Examiner
Verder lezen

Belbaleh uit Antwerpen

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Loyd, Anthony - Mijn voorbije oorlog, ik mis hem zo / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Belbaleh

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Belbaleh
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Belbaleh een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Belbaleh vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Belbaleh kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.