Gustave Bertrand - Mémorial Philatélique

Schrijver:
Titel: Mémorial Philatélique
Taal: Frans
Uitgever: Cros, Montpellier, 1932
Bijzonderheden: Uitgebreide documentatie over postzegels
Prijs: € 90,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Gustave Bertrand. Mémorial Philatélique. Ce que disent les timbres. Montpellier, Librairie L. Cros, 1932."

23 x 18 cm., kartonnen banden met percaline rug. Vier delen in drie banden:
I. La France Depuis 1880, Alsace, Andorre, Monaco, Sarre. 371 blz.
2. La Belgique. 217 blz.
3. Luxembourg, Suisse, Liechtenstein. 324 blz.
4. l'Italie. 364 blz.

Elk deel bevat foto's en tekeningen van postzegels in de tekst, plus aparte bladen met postzegels in zwart-wit en in kleur, alle buiten de paginering. Samen 1.300 bladzijden boeiende documentatie waarin de auteur soms diep ingaat op het ontstaan van een zegel, de ontwerper, de persoon die er op staat, de varianten, enz. Hij behandelt ook oorlogs- en bezettingszegels, luchtpostzegels, takszegels, krantenzegels, expresse-zegels, telegraaf- en telefoonzegels, enz enz. Ex-libris Maurits Vreugde. Het deel België is wat gegolfd door vocht.

Complete set: hoewel de auteur 14 delen aankondigt, zijn er niet meer dan deze vier verschenen. Prijs 90 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gustave Bertrand - Mémorial Philatélique Gustave Bertrand - Mémorial Philatélique Gustave Bertrand - Mémorial Philatélique Gustave Bertrand - Mémorial Philatélique

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.