Stoddart William - Hindoeisme in kort bestek / goden, wijzen en

Schrijver:
Titel: Hindoeisme in kort bestek / goden, wijzen en geschriften
ISBN: 9789062710225
Taal: Nederlands
Uitgever: Synthese
Bijzonderheden: paperback, in prima staat
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dat wat we in het Westen aanduiden met 'hindoeïsme' is in feite een zich reeds duizenden jaren voortzettende en ontwikkelende cultuurstroom - veel meer dan alleen een religie. Dit boekje geeft op beknopte en begrijpelijke wijze een overzicht van verschillende aspecten van het hindoeïsme: de oorsprong, religieuze en filosofische begrippen, ethiek, literatuur, mythologie, metafysica en kunst. Het vertelt ook iets over de dagelijkse praktijk.
De samenstellers hebben ervoor gekozen de lezer niet te overspoelen met woorden, maar om op overzichtelijke en soms schematische wijze de behandelde onderwerpen zo te belichten dat hij achteraf kan zeggen dat hij 'iets over hindoeïsme weet'.
Naast een algemeen publiek zal dit boek ook mensen van Hindoestaanse afkomst meer inzicht geven in hun eigen culturele achtergrond, en met groeiend respect de rijkdom van de traditie laten benaderen.
De centrale begrippen uit het hindoeïsme worden zo beschreven dat eerst de alledaagse betekenis wordt weergegeven, en daarna de diepere, metafysische betekenis. Een gedeelte van het werk is gewijd aan korte beschrijvingen met afbeeldingen van beroemde oude en hedendaagse leraren en heiligen uit de Indiase traditie.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stoddart William - Hindoeisme in kort bestek / goden, wijzen en geschriften Stoddart William - Hindoeisme in kort bestek / goden, wijzen en geschriften

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wi(e)lskracht Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wi(e)lskracht Books
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wi(e)lskracht Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wi(e)lskracht Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wi(e)lskracht Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.