Schimmelpenninck, G.Graaf - Rutger Jan Schimmelpenninck en een

Schrijver:
Titel: Rutger Jan Schimmelpenninck en eenige gebeurtenissen van zijnen tijd, beschreven door zijnen zoon
Taal: Nederlands
Uitgever: , 's Gravenhage en Amsterdam, 1845
Bijzonderheden: 376 / 368 pp 22,5 x 14 cm, 2 delen. Opnieuw gebonden in 2 halflinnen banden met sierpapier op de platten en de titel van het boek in vergulde letters op de ruggen. Band en boekblok in zeer goede staat.
Prijs: € 40,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Onder invloed van de schutbladen zijn de blazijden achterin en voorin de 2 delen wat vergeeld. Het papier van het facsimile zit vol bruine vlekken en enkele bladen in de directe omgeving zijn ook aangetast.

Illustraties:
Met een door Taurel gegraveerd portret naar een schilderij van Hodges en een facsimile van Schimmelpennincks brief van 17 november 1804 uit Parijs aan E.Canneman.

Inhoud:
Beide delen omvatten 4 afdelingen waarin het leven van Schimmelpenninck wordt beschreven. Deel I omvat de periode vanaf zijn geboorte tot aan zijn vertrek als gezant naar Londen. Deel 2 beschrijft zijn leven vanaf het gezantschap in Engeland tot aan zijn overlijden. Beide delen hebben een bijlage met aantekeningen en stukken. In deel II staan lofdichten op Schimmelpenninck van Jacobus Kantelaar, Rhijnvis Feith (Het nakroost zal uw grootheid roemen p II, 327) en Joan Melchior Kemper
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schimmelpenninck, G.Graaf - Rutger Jan Schimmelpenninck en eenige gebeurtenissen van zijnen tijd, beschreven door zijnen zoon Schimmelpenninck, G.Graaf - Rutger Jan Schimmelpenninck en eenige gebeurtenissen van zijnen tijd, beschreven door zijnen zoon Schimmelpenninck, G.Graaf - Rutger Jan Schimmelpenninck en eenige gebeurtenissen van zijnen tijd, beschreven door zijnen zoon Schimmelpenninck, G.Graaf - Rutger Jan Schimmelpenninck en eenige gebeurtenissen van zijnen tijd, beschreven door zijnen zoon Schimmelpenninck, G.Graaf - Rutger Jan Schimmelpenninck en eenige gebeurtenissen van zijnen tijd, beschreven door zijnen zoon

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.