(Young, Edward) - The complaint: or Night-Thoughts on life, dea

Schrijver:
Titel: The complaint: or Night-Thoughts on life, death and immortality
Taal: Engels
Uitgever: London, Printed for A.Millar in the Strand and R. and J.Dodsley in Pall Mall, 1760
Bijzonderheden: 324 pp 12º.Gebonden in een leren bandje met rood rugschildje met Young Night thoughts. De band is in goede staat. Het boekblok is iets vergeeld. De titelpagina en de laatste bladzij van de boekenlijst zijn aan de randen van het papier wat gevlekt.
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Illustraties:
Geen illustraties. De verschillende onderdelen van de Night-Thoughts hebben aan het begin en aan het eind een eenvoudige versiering.

Inhoud:
Titelpagina / preface / The complaint: verdeeld in 9 nachten / A Paraphrase on part of the book of Job / Notes / Books printed for and sold by A.Millar

Bijzonderheden:
Betrekkelijk vroege druk van een belangrijk en beroemd dichtwerk uit de tijd van de gevoelige Verlichting. De eerste druk is van 1742.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

(Young, Edward) - The complaint: or Night-Thoughts on life, death and immortality (Young, Edward) - The complaint: or Night-Thoughts on life, death and immortality (Young, Edward) - The complaint: or Night-Thoughts on life, death and immortality

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.