Pétis de La Croix le fils, François en Lesage, Alain René, Duizend en

Schrijver:
Titel: Perziaansche vertellingen. Zijnde een Aanhangsel tot Duizend en een Nacht Arabische Nachtvertellingen
Taal: Nederlands
Uitgever: Zalt-Bommel, Joannes Noman, (ca 1818)
Bijzonderheden: 5 delen in 2 bandjes. Bandje 1 (deel 1 en deel 2 samen) 322 pp / bandje 2 (deel 3, 4 en 5 samen) 507 pp klein 8º 18,3 x 10,2 cm.Gebonden in 2 halfleren bandjes met sierpapier op de platten.
Prijs: € 75,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Beide boekblokken zitten los in de band. Het sierpapier van bandje 2 is helemaal los. Het voorwerk in dit bandje en de leren rug zijn wat beschadigd. De tekst van alle 5 delen is compleet. Een boekbinder kan de geringe schade herstellen.

Inhoud:
Aan het begin van het eerste bandje staat een lijstje van 11 meestal lange verhalen. De 2 Franse schrijvers hebben een vertaling gemaakt van een verhalenbundel in het Perzisch die een bewerking was van Indische blijspelen van de derwisj Moclès.

Bijzonderheden:
Boven elke bladzij en aan het begin van elk deel staat de titel Perziaansche Lusthof. Deze verhalenbundel is aanwezig in de KB en in 5 Universiteitsbibliotheken in Nederland. Een zeldzaam boekje.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pétis de La Croix le fils, François en Lesage, Alain René, Duizend en een dag - Perziaansche vertellingen. Zijnde een Aanhangsel tot Duizend en een Nacht Arabische Nachtvertellingen Pétis de La Croix le fils, François en Lesage, Alain René, Duizend en een dag - Perziaansche vertellingen. Zijnde een Aanhangsel tot Duizend en een Nacht Arabische Nachtvertellingen Pétis de La Croix le fils, François en Lesage, Alain René, Duizend en een dag - Perziaansche vertellingen. Zijnde een Aanhangsel tot Duizend en een Nacht Arabische Nachtvertellingen Pétis de La Croix le fils, François en Lesage, Alain René, Duizend en een dag - Perziaansche vertellingen. Zijnde een Aanhangsel tot Duizend en een Nacht Arabische Nachtvertellingen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.