Vanbrugh, John - The provok'd wife, a comedy

Schrijver:
Titel: The provok'd wife, a comedy
Taal: Engels
Uitgever: London, Printed for and under the direction of John Bell, British Library, Strand, Bookseller to His Royal Highness the Prince of Wales, 1794
Bijzonderheden: 402 pp 12º (15 x 9 cm).Gebonden in een halfleren bandje met sierpapier op de platten en als schutblad. In goede staat. De rug is onderaan afgebroken. Het sierpapier op het voorblad is iets geschaafd.
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 4,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Aan de binnenkant van het voorplat een ex-libris van Lord Gwydyr. En een stempel met naam em adres van een latere eigenaar.

Illustraties:
Tegenover de titelpagina een gegraveerd prentje van een scène uit The The provok'd wife, gegraveerd door Thornthwaile naar een tekening van De Wilde. Mr Garrick as Sir John Brute.

Bijzonderheden:
Convoluutje. Dit bandje bevat nog 3 andere toneelstukken van ca 1700. 1. Richard Steele, The Funeral or Grief a-la-mode, comedy, 1794. 2. Nicolas Rowe, The Royal convert, tragedy, 1794. 3. Charles Macklin, The man of the world, comedy, 1795. Alledrie met een gegraveerde scène uit het stuk.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vanbrugh, John - The provok'd wife, a comedy Vanbrugh, John - The provok'd wife, a comedy Vanbrugh, John - The provok'd wife, a comedy Vanbrugh, John - The provok'd wife, a comedy

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.