Medewerkers Anhui Universiteisziekenhuis in China - Chinese mas

Schrijver:
Titel: Chinese massage-therapie 24 Oosterse massage-technieken verzameld door westers geschoolde Chinese artsen
ISBN: 9789060303788
Taal: Nederlands
Uitgever: Driehoek, De
Bijzonderheden: 1984 / paperback / 224 pag. / 468 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
In China bestaat een sterke stroming onder de praktizerende geneesheren om de schatten van de traditionele Chinese geneeskunde: acupunctuur, kruidengeneeskunde en massage-therapie te herwaarderen en te combineren met de belangrijkste westerse therapieën.
Door het toenemende bewustzijn zowel van de risico’s en gevaarlijke bijverschijnselen, als van de kosten die vastzitten aan het gebruik van veel westerse medicijnen, is de westerse interesse in de beproefde traditionele Chinese geneeskunde snel groeiende.
De chinese massage-therapie is hiervan een onderdeel, dat in het westen in brede kring toegepast kan worden, daar er weinig of geen kosten mee zijn gemoeid en zij toegepast kan worden bij vele kwalen.
Chinese massage-therapie is uniek in zoverre het een directe vertaling van een leerboek is, dat in China dagelijks wordt gebruikt. Het verklaart, wanneer men de massage-therapie dient toe te passen en beschrijft gevallen van individuele ziekten, het verloop van hun behandeling en genezing. De 24 massage-technieken worden weergegeven met gedetailleerde, gemakkelijk te volgen illustraties en aanwijzigingen.
Acupunctuurpunten en hun gebruik in de massage-therapie bij volwassenen en kinderen worden verklaard, zo ook een samengaan met andere behandelingsmethoden bijv. medische gymnastiek en kruidenaftreksels. Het aanhangsel bevat richtlijnen voor zelfmassage ter voorkoming van ziekte alsook massage voor de verzorging van de ogen.
Het boek geeft een nieuw en waardevol begrip van een medische benadering, die de toetssteen van de tijd heeft doorstaan. Het is bedoeld voor zowel de arts, die in de Chinese geneeskunde is geïnteresseerd, als de leek die de technieken wil leren kennen om de natuurlijke krachten van het lichaam te versterken en de weerstand tegen ziekte te vergroten.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2022:
Verzendkosten NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- 100 gram tot 2 kilo € 3,60
Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 6,99 via DPD
DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30
Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Medewerkers Anhui Universiteisziekenhuis in China - Chinese massage-therapie 24 Oosterse massage-technieken verzameld door westers geschoolde Chinese artsen Medewerkers Anhui Universiteisziekenhuis in China - Chinese massage-therapie 24 Oosterse massage-technieken verzameld door westers geschoolde Chinese artsen Medewerkers Anhui Universiteisziekenhuis in China - Chinese massage-therapie 24 Oosterse massage-technieken verzameld door westers geschoolde Chinese artsen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekensalon Koos Tak
  Kamer van Koophandel nummer: 67601944
  NL001530193B08
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.