Weidner, Christopher - Wabi Sabi - Weinig tijd en toch heel gel

Schrijver:
Titel: Wabi Sabi - Weinig tijd en toch heel gelukkig / De Aziatische weg naar meer balans in je leven
ISBN: 9789022994740
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna
Bijzonderheden: 2008, paperback in nieuwstaat. Het boek kan door de brievenbus. Met evt. nog een vergelijkbaar boek erbij
Prijs: € 8,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Stop met haasten en leer te genieten van het momentSta je ook steeds onder tijdsdruk, ben je altijd bereikbaar en heb je nauwelijks tijd voor jezelf? In de hectiek van alledag beleven we tijd als iets dat schaars is. In de tijd die we hebben willen we ook nog eens zoveel mogelijk doen. Daar worden we gestrest en ongelukkig van. De Japanse levensfilosofie Wabi Sabi helpt je om meer ontspannen met je tijd om te gaan. Wabi staat voor eenvoud, rust en bedachtzaamheid. Sabi staat voor het verstrijken van de tijd. In het leven dat continue aan verandering onderhevig is, is het van grote waarde dat je de toevallige schoonheid van het moment kunt zien. De blaadjes die door lucht dwarrelen en het water dat glinstert in de zon.Met Wabi Sabi leer je ontdekken hoe je zelf met je tijd omgaat en hoe je deze intenser en met meer geluk kunt ervaren. Wabi Sabi laat je zien dat weinig tijd meer dan genoeg is als je leert je te richten op de dingen die in je leven echt belangrijk zijn. Ontdek zelf wat een beetje Wabi Sabi in je leven kan doen.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

zakelijk

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Ook bij brievenbuspost.
Kosten voor een brievenbuspakket zijn 3,95 euro.
Een pakket tot 10 kg naar een DHL afhaalpunt kost 4,50 euro, thuisbezorgd 5,75 euro.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Weidner, Christopher - Wabi Sabi - Weinig tijd en toch heel gelukkig / De Aziatische weg naar meer balans in je leven Weidner, Christopher - Wabi Sabi - Weinig tijd en toch heel gelukkig / De Aziatische weg naar meer balans in je leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  de Koopjeskoffer
  Kamer van Koophandel nummer: 56766831
  NL001778307B19
  www.dekoopjeskoffer.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.