Douglas, Nik en Penny Slinger - Seksuele geheimen Schoonheid

Schrijver:
Titel: Seksuele geheimen Schoonheid en magie van erotiek
ISBN: 9789069635651
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: 2002 / softcover / groot formaat / 384 pag. / 1076 gram / in goede staat
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Seksuele geheimen is het meest omvattende boek op het gebied van seksualiteit en mystiek in het Nederlandse taalgebied. De tekst is gebaseerd op meer dan tweeduizend jaar praktische ervaring met technieken en is bedoeld om de seksuele ervaring te intensiveren en spirituele eenheid te bereiken. In dit boek wordt de liefdesmystiek uit het Oosten toegankelijk gemaakt voor de Westerse mens. Het biedt, naast ruim 600 illustraties, heldere teksten en beschrijvingen die de theorie omzetten in praktijk.
Door de originele illustraties, de eeuwenoude traditie en de levendige praktijk blijft dit boek niet alleen een bestseller die de tand des tijds ruimschoots heeft weerstaan, maar is het voor mannen en vrouwen ook nog altijd een stimulans zich te verdiepen in de eigen seksualiteit. Tevens biedt deze fysieke kunst een spirituele ervaring, die voor iedereen een weg naar bevrijding kan zijn.
Nik Douglas studeerde oosterse kunst, filosofie en medicijnen en verbleef lange tijd in de Himalaya om zich te verdiepen in tantrische technieken en kunstvormen.
Penny Slinger studeerde aan het Chelsea College of Fine Arts en heeft zich ontpopt als een kenner van erotische kunst - haar werk is op vele tentoonstellingen onthaald als een uiting van `dynamische, progressieve erotiek en een zoeken naar het wezen van vrouwelijke seksualiteit´.

Recensie(s)
Dit omvangrijke product van jarenlange studies in Oosterse klassieke geschriften, door de Amerikaanse autoriteit op dit gebied meer dan overrompelend geillustreerd met hedendaagse en (oosters-)klassieke erotische tekeningen, wil een dieper inzicht geven in mystieke seksualiteit. Het boek heeft zowel een praktische als een theoretische strekking. Er wordt een schat aan, vaak niet eerder vertaalde, Oosterse literatuur op erotisch-mystiek gebied geboden. Op zich een uniek boek, met als nadeel, dat de grens tussen wetenschap en 'goedkope' modieuze mystiek regelmatig (vooral in de illustraties) wordt overschreden. Ondanks dit bezwaar een buitengewoon interessant boek voor diegenen die al enige kennis van Oosterse mystieke literatuur hebben. Het boek is voorzien van een indrukwekkende verklarende woordenlijst, bibliografie en index, alle in een zeer kleine letter.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2022:
Verzendkosten NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- 100 gram tot 2 kilo € 3,60
Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 6,99 via DPD
DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30
Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Douglas, Nik en Penny Slinger - Seksuele geheimen  Schoonheid en magie van erotiek Douglas, Nik en Penny Slinger - Seksuele geheimen  Schoonheid en magie van erotiek Douglas, Nik en Penny Slinger - Seksuele geheimen  Schoonheid en magie van erotiek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekensalon Koos Tak
  Kamer van Koophandel nummer: 67601944
  NL001530193B08
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.