Div. hoofdbestuur Ned. ver. van jachtopzichters - Handboek voo

Schrijver:
Titel: Handboek voor den jachtopzichter
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer - Deventer
Bijzonderheden: 1915, 1e druk, 168 blz., linnen hardcover, uitstekende staat
Prijs: € 125,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Zeldzaam boek van meer dan 100 jaar oud en nog in bijzonder goede staat. Achterin het boek bladzijden met prachtige reclames uit die tijd.

Vanellus uit Surhuisterveen

particulier

Logo Vanellus

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Div. hoofdbestuur Ned. ver. van jachtopzichters - Handboek voor den jachtopzichter Div. hoofdbestuur Ned. ver. van jachtopzichters - Handboek voor den jachtopzichter Div. hoofdbestuur Ned. ver. van jachtopzichters - Handboek voor den jachtopzichter Div. hoofdbestuur Ned. ver. van jachtopzichters - Handboek voor den jachtopzichter Div. hoofdbestuur Ned. ver. van jachtopzichters - Handboek voor den jachtopzichter

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vanellus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Vanellus
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en Vanellus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vanellus vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Vanellus kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.