Orwell, George - Nineteen eighty-four

Schrijver:
Titel: Nineteen eighty-four
Taal: Nederlands
Uitgever: Penguin 1961
Bijzonderheden: Pb, 250pp. Nice cover design. Good 150gram
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)

Paginaat uit Arnhem

particulier

Logo Paginaat

Foto's graag aanvragen via een mailtje. Voor Nederland: Pakketpost is 6,75 euro (PostNL) met Track&Trace; brievenbuspakje tot 2 kg kost 3,60 euro. International shipping costs: please inquire. Ik verpak zorgvuldig en verzend tegen de verzendkosten. Ook kunnen boeken op afspraak worden afgehaald in Arnhem. PayPal betaling is mogelijk tegen een geringe bijdrage voor de PayPal fee.
De vermelding "dik boek" onder extra informatie houdt in dat het boek als pakketpost wordt verstuurd.
Retourzendingen worden uiteraard geaccepteerd na aanvraag, met volledige restitutie van prijs en verzendkosten, koper betaalt porto terugzending.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Paginaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Paginaat
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Paginaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Paginaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Paginaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.